Imi pare rau ca tema la un moment dat a luat asa o curbura de aspra
Eu cred ca faptul e ca fiecare are dreptul sa se dezvolte cum vrea. StarNet a avut putere si
posibilitate si a facuto. Nu inteleg ce pe dumeavoastra va orpeste ? nu ma nu spuneti ca concurenta e prea mare!
Cind Starnet a aparut pe piata la fel era concurenta si starnetul lau ridicat de la 0!
Altii au multe de invatat de la aceasta companie. Nu spun nimic sunt Bravo shi cei de la fostul MEGADAT nu am sai numesk cei carora le e cunoscuta situatia pe piata IT in moldova ii cunos si cei de la ARAX shi chear acelasi MTC! toti sunt bravo !
Aveti dorinta? la lupta ! creati conditii , aduceti contributii pentru peata IT in MD la fel este piata ne cucerita in BALTI SOROCA etc ! credeti ca acolo mai putini bani au ramas ca in ch ? va greisti amarnic !
Mai bine intrerupem cearta si vedem plusurile si nu numai ---- aveti idei insa nu aveti posibilitate sa le realizati eu va astept ! imi scrieti in ICQ si impreuna o sa va ajutam sa le realizati ! nu stiu cum altii da eu am sa fac tot ce pot ca sa va ajut ! si tot timpul am sa va dau un sfat ! PE DI JEABA

)
Personal tot timpu ma interesat peata IT in MD ... pot sa va povestesk despre multe lucrui interesante!